Werken bij SPOT Groningen? Wij zoeken nieuwe collega’s!

Werken bij SPOT Groningen? Wij zoeken nieuwe collega’s!

Nieuws

Wil jij werken op een dynamisch een creatieve plek bij de grootste theater- en concertorganisatie van stad en provincie Groningen? In een organisatie die altijd bruist en in beweging is? Dit is je kans!

De artiesten komen binnen, het orkest repeteert, de band houdt een soundcheck. Ondertussen wordt achter de schermen hard gewerkt om artiesten en bezoekers een geweldige beleving te bieden. Dat doen we samen met een team van directie, programmeurs, productie, marketing, ticketing en service, facilitair, horeca, podiumtechniek, zakelijk en een bedrijfsbureau. We vinden het belangrijk dat ons team een afspiegeling is van onze omgeving en streven ernaar een organisatie te zijn waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen en waar iedereen zich welkom voelt.

We maken ons klaar voor de toekomst en zoeken meerdere collega’s. We hebben vacatures voor o.a. een marketingcommunicatie medewerker, ticketing & service medewerker, algemeen technicus, medewerker bedrijfsvoering, frontend developer (i.s.m. Ticketworks), productieleiders en stagiaires voor verschillende afdelingen.