Verkoop voorstellingen en concerten

Verkoop voorstellingen en concerten

Nieuws

Normaal gesproken presenteerden we rond deze tijd van het jaar een seizoenbrochure met daarin ons nieuwe programma. Door corona loopt alles ook dit jaar anders dan anders. We hebben de crisis aangegrepen om de cyclus van één keer per jaar een brochure tegen het licht te houden. Intern en in een onderzoek onder onze klanten. Steeds vaker boeken we voorstellingen en concerten gaandeweg het jaar, waardoor onze brochure steeds minder goed een overzicht bood van ons totale aanbod. Daarom hebben we besloten geen seizoenbrochure meer uit te brengen. Wel presenteren we een extra SPOT magazine met naast interviews en achtergronden veel nieuw aanbod voor het najaar van 2021. Dit magazine valt rond 16 juni bij abonnees op de mat. Agenda-abonnees krijgen zoals ze dat gewend zijn, zoveel mogelijk voorrang in de verkoop.

De verkoop voor abonnees van SPOT magazine start op maandag 21 juni om 19.30 uur, de reguliere verkoop start woensdag 23 juni om 19.30 uur.

 

Word member van SPOT!

Word member van SPOT en profiteer van acties, voordeel, voorrang in de verkoop en negen keer per jaar het SPOT Magazine op de mat of in de mailbox.

> Word member