Start kaartverkoop Claudia de Breij

Start kaartverkoop Claudia de Breij

Nieuws

Ze doet het weer! β€œHet is maart, maar ik ben toch al avondvullend.” Claudia de Breij sluit het jaar af met de Oudejaarsconference 2022. Op 31 december doet ze dat ook nog eens live vanuit onze Stadsschouwburg. Daar zijn we natuurlijk gewoon kneitertrots op. En jij kunt daar bij zijn. De kaartverkoop start op donderdag 31 maart.

In 2016 was ze de eerste vrouwelijke cabaretier die de traditionele oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam. In 2019 zorgde ze er opnieuw voor dat de oliebollen werden weggespoeld met een gulle lach tijdens de volgens velen beste oudejaarsconference in tijden. Ditmaal fileert Claudia het jaar live vanuit de Stadsschouwburg Groningen.

Claudia speelt de Oudejaarsconference 2022 op 29, 30 en 31 december in de Stadsschouwburg, aanvang 22.00 uur. De kaartverkoop start donderdag 31 maart om 13.00 uur (vanaf 12.00 uur voor members. Om voorrang te krijgen in de verkoop, log je met je account in op onze site. Op je persoonlijke pagina vind je de link waarmee je voorrang krijgt in de kaartverkoop).