SELAH SUE EN S10 MAKEN LINE-UP STADSPARK LIVE 2023 COMPLEET

SELAH SUE EN S10 MAKEN LINE-UP STADSPARK LIVE 2023 COMPLEET

Nieuws

Selah Sue en S10 maken de line-up compleet van de komende editie van Stadspark Live. Eerder zijn Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux al aangekondigd voor het Groningse festival dat zondag 18 juni plaatsvindt op de voormalige drafbaan in het Stadspark. De kaartverkoop voor Stadspark Live is al in volle gang en kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en stadsparklive.nl.

De carrière van de Belgische zangeres Selah Sue komt meteen in stroomversnelling vanaf het eerste moment dat ze voor een publiek optreedt. Ze speelt op diverse festivals en grote tours volgen. Haar succes levert samenwerkingen op met o.a. Diplo, Cee Lo Green en J. Cole en meer dan een miljoen verkochte albums. Na een korte pauze bracht ze vorig jaar haar nieuwste album Persona uit. Het album omvat een persoonlijke collectie songs zoals de eerste single Pills, waarin Selah Sue zingt over haar ervaringen met antidepressiva die ze sinds haar tienerjaren voorgeschreven kreeg. Met haar karakteristieke warme soulvolle stemgeluid weet ze keer op keer een spetterend live optreden neer te zetten.

S10, de artiestennaam van Stien den Hollander, werd met haar debuutalbum Snowsniper (2019)  bekroond met een Edison award in de categorie ‘Alternative’ en dit jaar was ze zelfs in vier categorieën genomineerd namelijk ‘Beste song’ (met De Diepte), ‘Album’, ‘Videoclip’ en ‘Nederlandstalig’ (welke ze ook won).  Haar show op Noorderslag in 2020 werd uitgeroepen tot #2 van de beste 25, en een uitverkochte clubtour volgde. De single Zonder Gezicht met vriendin Froukje werd vorig jaar uitgeroepen tot Song van het Jaar en haar eigen single De Diepte, waarmee ze ook deelnam op het Eurovisie Songfestival, stond op nummer 2. De in Hoorn geboren S10 vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen, ditmaal in Groningen.

Stadspark Live vindt zondag 18 juni plaats op de voormalige drafbaan in het Stadspark in Groningen. Kijk voor alle informatie over het festival, de line-up en ticketverkoop op www.stadsparklive.nl