Paul de Munnik opent concertserie ODE

Paul de Munnik opent concertserie ODE

Nieuws

Op vrijdagavond 24 september vormde de uitverkochte Kerk Noordbroek het indrukwekkende decor voor het allereerste concert in de serie ODE. In deze nieuwe concertreeks, georganiseerd door Stichting Oude Groninger Kerken en SPOT Groningen, spelen bekende singer-songwriters en de crème de la crème van de Nederlandse klassieke muziek in kerken in de provincie Groningen.

Paul de Munnik opende de reeks op 24 september met een uitverkocht concert in Noordbroek. Ook de concerten op zaterdag 25 september in de Molukse Kerk in Appingedam en in de Stefanus Kerk in Finsterwolde op zondag 26 september waren uitverkocht. Logisch, want het was natuurlijk een buitenkans om de muziek van Paul de Munnik te beleven in zo’n intieme en  sfeervolle setting.

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober krijgt ODE een vervolg en dompelen bariton Martijn Cornet en het Ragazze Quartet je onder in een bloedmooie versie van Schuberts Winterreise. Een hoogtepunt uit de klassieke muziek dat je kunt beleven in de bijzondere ambiance van een van die prachtige Groninger kerken.