Open Podium van CrossWise in de prijzen

Open Podium van CrossWise in de prijzen

Nieuws

Op woensdag 18 mei jongstleden hebben studenten van het CrossWise project ‘Open Podium’ de ‘Project of the Year’ prijs van het Hanze Honours College in de wacht gesleept. Het Hanze Honours College is een speciaal traject van de Hanzehogeschool, voor studenten die naast het reguliere onderwijs extra uitdaging willen.

Muzikale middag The Mix 
Uit de opdracht om restaurant The Mix van SPOT Groningen op de kaart te zetten, hebben zij samen met professionals van SPOT het Open Podium bedacht en ontwikkeld. Maandelijks kunnen muziekliefhebbers tijdens een vrijdagmiddagborrel genieten van opkomende talenten. Vrijdag 13 mei was aftrap van deze muzikale middag in The Mix. Het project Open Podium van CrossWise werd gezien als vernieuwend, multidisciplinair en werd gewaardeerd vanwege de bijdrage die het levert aan de regio Groningen.

Samenwerking onderwijs en praktijk
Aan het Open Podium werkten studenten van de opleiding (International) Facility Management en de Popacademie van de Hanzehogeschool Groningen en Podiumtechniek van het Noorderpoort onder begeleiding van projectleiders van de Hanzehogeschool en het Noorderpoort samen met professionals van SPOT.

Leergierig, nieuwsgierig en verbindend
CrossWise is de bruisende praktijkomgeving van SPOT waar studenten en docenten van Alfa-college, Hanzehogeschool Groningen, NHL Stenden Hogeschool en Noorderpoort én cultuurprofessionals van SPOT samen leren en innoveren. Dat gebeurt onder andere in innovatielabs, tijdens projecten en stages. Frisse blikken en jarenlange ervaring leiden tot inspiratie, nieuwe ideeën en nieuwe wegen. Een samenwerking gebouwd op kennis, ervaring, nieuwsgierigheid en enthousiasme met innovatie als resultaat.

Meer weten over CrossWise? Klik hier voor de projecten en het laatste nieuws.

De volgende editie van het Open Podium is vrijdag 17 juni 2022.