Open call GRONDSLAG

Open call GRONDSLAG

Nieuws

Ben jij op zoek naar de juiste begeleiding om jouw live-act naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

GRONDSLAG, een unieke samenwerking tussen verschillende poporganisaties in Groningen, is op zoek naar nieuwe en enthousiaste deelnemers! Met individuele coachingsessies en vier gezamenlijke meet-ups helpen we jou om de ontwikkeling van jouw muzikale loopbaan te verbeteren. Hierbij werk je samen met een coach uit de muziekindustrie die bij jou past!

GRONDSLAG is speciaal ontwikkeld om ruw muzikaal talent in de pop-, electronic- en urban-scene van Groningen op maat te helpen ontwikkelen, onderscheiden, zelfredzamer te worden en handvatten mee te geven om verder te komen in de muziekindustrie.

Een aantal van onze vorige deelnemers kreeg ook de kans om te spelen op Grunnsonic en zelfs op Bevrijdingsfestival Groningen. Zo is het een ontwikkelingstraject maar biedt het hen ook de mogelijkheid om nieuwe deuren te openen als act.

Meld je aan!
Wil jij deel uitmaken van dit avontuur of meer informatie? Meld je dan aan via www.grondslag.org/open-call! Aanmelden kan tot vrijdag 26 mei 12.00 uur.

Kernpartners
GRONDSLAG legt structurele verbindingen met professionele poporganisaties ESNS, SPOT, Vera, Simplon, Noordstaat, Paradigm, Kopjek, EM2 en POPgroningen. Zij scouten en stimuleren deelnemers, delen kennis, kunde, netwerken en faciliteiten. Daarnaast zal een klein leger aan coaches en externen de deelnemers gedurende een cultureel seizoen ondersteunen bij hun ontwikkeling.

GRONDSLAG