Meer theater en muziek dan ooit

Meer theater en muziek dan ooit

Nieuws

Wij hebben meer aanbod dan ooit. Members kunnen vanaf maandag 1 november 12:00 uur met voorrang kaarten kopen voor een groot aantal voorstellingen en concerten die in het voorjaar plaatsvinden. Woensdag 3 november 12:00 uur start de kaartverkoop voor iedereen.

Voorjaarsprogrammering

Bekijk de programmering voor het voorjaar op onze website en in SPOT Magazine. Heel veel nieuw aanbod, maar ook voorstellingen en concerten die zijn doorgeschoven van afgelopen seizoen. En dat is nog lang niet alles, want het hele jaar door boeken we voorstellingen en concerten bij.

Meer theater en muziek dan ooit

Op het programma staan uiteraard de nieuwe producties van onze huisgezelschappen NITE, Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest. Andere hoogtepunten zijn de voorstelling van Nina de la Parra, Winnaar Neerlands Hoop 2021 en de magische familievoorstelling Hans en Griet in Groningen (7+). Ook kun je drie succesvolle solovoorstellingen van meesterverteller Nasrdin Dchar achter elkaar zien in Familiekroniek. Of laat je je liever verrassen door Mozarts laatste drie symfonieën gespeeld door Ensemble Resonanz? Het Nationale Ballet danst drie juwelen van meesterchoreograaf Hans van Manen ter ere van zijn 90e verjaardag. En de Amerikaanse folkrockband Midlake komt na 8 jaar met een gloednieuw album.

Dit is nog maar een hele kleine greep uit het aanbod van SPOT Groningen. Nieuwsgierig? Bekijk snel het programma.