Leermeester van het Noorden prijs gaat naar SPOT sous chef Peter Helder

Leermeester van het Noorden prijs gaat naar SPOT sous chef Peter Helder

Nieuws

De felbegeerde Leermeester van het Noorden prijs gaat dit jaar naar onze sous chef Peter Helder! Jaarlijks organiseert Klankbordgroep Noord Nederland de Leermeester van het Noorden verkiezing. Met deze prijs willen ze het belang van de kwaliteit van opleiden benadrukken en de parels onder de leermeesters onder de aandacht brengen. De klankbordgroep bestaat uit een afvaardiging van de 5 Noordelijke ROC’s, het bedrijfsleven en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Peter Helder was genomineerd door het Noorderpoort voor het onderdeel Keuken. Gisteren kreeg hij in een volle Martinikerk tijdens de Horeca Xperience te horen dat hij gewonnen heeft. Een welverdiende eer voor zijn toewijding en passie voor het opleiden.

Landelijke verkiezing
De titel Leermeester van het Noorden geldt voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Helder dingt ook mee naar de landelijke Leermeester van het jaar prijs. In januari wordt tijdens de Horecava bekend gemaakt of Helder landelijk ook in de prijzen valt.

SPOT Groningen en CrossWise, de praktijkomgeving binnen SPOT waar studenten, docenten en cultuurprofessionals samen leren en innoveren, zijn enorm trots op Peter.