De Wijk De Wereld: Vinkhuizen

De Wijk De Wereld: Vinkhuizen

Nieuws

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren wordt begin juli de Stadsschouwburg het huis van de wijkbewoners van Vinkhuizen. Kom op bezoek en maak kennis met de vele verhalen die deze wijk rijk is. In de vorm van theater, muziek, dans en alles daar tussenin komt Vinkhuizen met al haar smaken, geuren en kleuren tot leven.

In de maanden voorafgaand aan de voorstelling worden de theatermakers van De Wijk De Wereld gekoppeld aan de wijkbewoners. Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is straks te zien in de Stadsschouwburg! Dit jaar zijn onze makers Mads Wittermans, Helmie Stil, Alex Zomi Kidane & Tara Salahshor en Karin Noeken.

Binnenkort inschrijven wachtlijst

We zijn heel erg blij dat we straks weer in de Stadsschouwburg staan! I.v.m. de situatie rondom Covid-19 weten we nog niet precies hoeveel mensen de voorstelling mogen bezoeken. We wachten daarom nog even met start kaartverkoop, maar je kunt je binnenkort wel alvast inschrijven voor de wachtlijst! Dan ben je straks als eerste op de hoogte. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.