Voor pers

Voor Pers

Persaccreditatie is bedoeld voor professionele journalisten en fotografen die een publicatie wijden aan onze concerten en voorstellingen.

Algemene persvragen
Heb je een vraag die niet gaat over een specifieke voorstelling of concert? Neem dan contact op met Renate Meijering, hoofd marketing, educatie een ticketing.

Interview verzoeken
Het aanvragen van interviews met artiesten of gezelschappen die bij ons te gast zijn, kan alleen via het management van de artiest. Voor het aanvragen van een interview met onze directie, programmeurs of marketeers kun je terecht bij onze marketingafdeling.

Perskaarten
Wil je gebruik maken van een perskaart? Dien dan een verzoek in bij de afdeling marketing. Indien je aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons bericht. Doorgaans is dat een aantal dagen voor de voorstelling of het concert. Pas na bevestiging kun je je perskaart afhalen bij de kassa.

Fotografie/film
Via de afdeling marketing zijn fotopassen aan te vragen, deze worden alleen verstrekt indien publicatie kan worden aangetoond. Indien je aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons bericht. Doorgaans is dat een aantal dagen voor de voorstelling of het concert. Pas na bevestiging kun je je fotopas afhalen bij de kassa.

Ons standaardbeleid bij popconcerten is dat alleen tijdens de eerste drie nummers gefotografeerd mag worden, zonder flits. Afhankelijk van de wensen van de artiest kan hiervan afgeweken worden. Het maken van video opnames is enkel bij hoge uitzondering toegestaan. Bij klassieke concerten en theatervoorstellingen zijn de mogelijkheden voor fotografie en film doorgaans zeer beperkt.