Huisgezelschappen

We zijn trots op onze huisgezelschappen en -festivals:

Noord Nederlands Orkest

Noord Nederlands Orkest

We zijn er waanzinnig trots op dat we één van de meest veelzijdige orkesten van Nederland – Het Noord Nederlands Orkest – ons huisorkest mogen noemen. Het NNO is met ca. 25 concerten per jaar een belangrijke bespeler van onze grote zaal en repeteert er ongeveer 5 keer per week.

Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel

We kijken iedere keer weer reikhalzend uit naar de voorstellingen van ons huisgezelschap het Noord Nederlands Toneel, dat samen met Club Guy & Roni, Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag bouwt aan een nieuwe interdisciplinaire theatertaal die past bij de wereld van nu.

Club Guy & Roni

Club Guy & Roni

Club Guy & Roni staat voor interdisciplinair theater dat vertrekt vanuit dans. Wat er in Groningen bij Club Guy & Roni en NNT gebeurt wordt landelijk door de pers gezien en geroemd. We zijn er trots op het podium te mogen zijn voor deze vernieuwers, die garant staan voor een overweldigende theaterervaring.

ESNS

ESNS

ESNS is opgericht om de verspreiding van Europese muziek over het hele Europese continent en daarbuiten te bevorderen. Om dit doel te bereiken, organiseert ESNS vier dagen lang een festival en conferentie in Groningen met op zaterdag Noorderslag in De Oosterpoort.