Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Zoek je een bijzondere locatie voor een bedrijfsfeest van 50 tot 3.500 gasten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een bedrijfsfeest in De Oosterpoort

De Oosterpoort is een internationaal bekend podium voor popmuziek en klassieke muziek. Er zijn meerdere zalen en subzalen met uitgebreide technische faciliteiten, ruime foyers met vele bars en een restaurant. De sfeer is laagdrempelig, het station en het centrum van Groningen zijn dichtbij en parkeren kan om de hoek. Met een bedrijfsfeest in De Oosterpoort treed je met jouw collega’s in de voetsporen van artiesten als Adele, Kensington en Janine Jansen.

Een bedrijfsfeest in de Stadsschouwburg

De Stadsschouwburg is het belangrijkste theater van stad en ommeland. Deze Grande Dame met haar klassieke inrichting en rode pluche stoelen stamt uit 1883 en staat op de lijst van rijksmonumenten. De theaterzaal, thuishaven van cabaretiers als Bert Visscher en Jochem Myjer, is erg geschikt voor een bedrijfsfeest in stijl. De foyer met fonkelende kroonluchters en uitzicht op de Martinitoren is een fijne ruimte voor een ontvangst, pauze, borrel of diner in stijl of een swingende party.

Van concept tot uitvoering

Je krijgt het beste een beeld van de mogelijkheden door een persoonlijk gesprek en een rondleiding door onze gebouwen. Aan de hand van jouw wensen stellen we een voorstel op maat voor je samen. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor:
– conceptontwikkeling op basis van jouw doelen en publiek;
– het boeken van artiesten en acts;
– het ontwikkelen van een bijpassend cateringconcept;
– productie, aankleding en techniek.

Meer weten?
SPOT/ Zakelijk
+31 50 3680111
informatie aanvragen

Foto’s: Bart Heemskerk, Knelis, Jessie Kamp