CrossWise

Innovatie bij inkoop van diensten
  • Home
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Deelname
  • Over
  • Contact

Innovatie bij inkoop van diensten

Innovatie bij inkoop van diensten

Deelnemers: 25 studenten Facility Management, Hanze

SPOT: facilitaire zaken, horeca, hospitality en zakelijk

 

Hoe en waar kan SPOT haar spullen op een efficiënte en duurzame manier opslaan en op welke manier kan de catering van de Stadsschouwburg duurzaam worden uitbesteed?

Opslagruimte

Binnen de gebouwen van SPOT Groningen is momenteel te weinig opslagruimte aanwezig. Daarnaast wordt er vooruit gekeken naar een nieuw concertgebouw, waar door ruimtegebruik waarschijnlijk ook niet veel opslagruimte zal zijn. Daarom wordt er nu onderzocht hoe en waar SPOT materiaal op een duurzame en efficiënte wijze kan opslaan. Een kant en klare oplossing is er niet, dus wordt er in het onderzoek meegenomen wat externe leveranciers op de markt voor oplossingen kunnen bieden.

Catering Stadsschouwburg

Jaarlijks komen veel gezelschappen, artiesten en andere performers naar de Stadsschouwburg. Omdat er geen keuken in de Stadsschouwburg is, kan SPOT niet (altijd) zelf voorzien in de catering voor deze podiumkunstenaars en personeel. De catering gebeurt nu op verschillende manieren. Artiesten nemen bijvoorbeeld hun eigen catering mee, gaan uit eten of kunnen bestellen bij de keuken van De Oosterpoort. SPOT wil graag onderzoeken hoe dit kan worden uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf dat kan zorgen voor een duurzaam assortiment van food, beverage en non-food die voldoet aan wensen van artiesten en het personeel.

Foto: Archief SPOT Groningen

SPOT Groningen050-3680111info@spotgroningen.nl
  • FAQ
  • Privacy, cookies & voorwaarden
  • Toegankelijkheid