Willie Wartaal

Willie Wartaal

Enkelbangers Afterparty

Willie Wartaal

Enkelbangers Afterparty

  • Zondag 17 oktober 2021
  • SPOT Groningen, Trompsingel 27
  • 22:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Cancel al je plannen want jij kunt na het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig doorfeesten met Willie Wartaal op de Enkelbangers Afterparty. Naast woordkunstenaar en hiphop entrepreneur timmert WiWa tegenwoordig ook lekker aan de weg als dj. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar!

Kort voor het hele coronagedoe uitbrak verscheen Willie Wartaal’s eerste solo EP Enkelbangers. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en op 26 februari brengt hij alweer een nieuw album uit, Nieuwe Kunst. Om de release van de voorganger alsnog te vieren host WiWa na afloop van de show van De Jeugd Van Tegenwoordig een Enkelbangers Afterparty. Samen met lokale Bruiloft DJ Rikus topt hij de avond af met een stevige house/eclectic set, waarin louter bangers voorbij komen. En dat alles seksueel getint.

Kaartjes voor het concert van De Jeugd in De Oosterpoort geven automatisch toegang tot de afterparty. Geen concertkaartje? Koop dan je ticket voor WiWa via onze website. Aan de deur worden geen kaarten verkocht.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de afterparty van Willie Wartaal verplaatst van vrijdag 5 maart naar zondag 17 oktober 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.