Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

Speelt Bram Vermeulen

Thijs Boontjes

Speelt Bram Vermeulen

  • Woensdag 10 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas als jij me bent vergeten,” zong Bram Vermeulen ooit in het lied Testament. Door hieraan te refereren, is het beste bewijs geleverd dat de legendarische Nederlandstalige troubadour voortleeft in onze herinnering, zo ook onder de krullenbol van Thijs Boontjes.

Thijs Boontjes ken je misschien van zijn hits Alleen Naar De Kermis, of de 3FM megahit Deze Nacht. De rockende Amsterdammer maakte furore als toetsenist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk, maar staat sinds 2015 in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Met het orkest maakt hij dansbare, lichtvoetige electropop liefdesliedjes met een jaren ’80- gevoel. Nu maakt Thijs een uitstapje naar één van zijn idolen: Bram Vermeulen: “Zie het als een ode aan een held. Als zendingsdrang van een liefhebber. Als een niet te stoppen poging om al het goeds dat Bram Vermeulen muzikaal heeft nagelaten, niet glad te vergeten.” Vermeulen, die heilig in reïncarnatie geloofde, is niet dood. Op woensdag 10 maart worden de liedjes van Bram Vermeulen opnieuw leven ingeblazen door Thijs, tijdens twee seated shows!

Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit evenement op de geplande datum niet doorgaan.

We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. De kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, komen we er bij de kaartkopers op terug. Gezien de omvang van ons programma kan dat wel even duren. We vragen hiervoor om je geduld en hopen op je begrip.

Verplaatst

Dit concert is verplaatst van woensdag 25 november naar woensdag 10 maart. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.