The 100 Voices of Gospel

The 100 Voices of Gospel

The 100 Voices of Gospel

  • Zondag 21 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement verplaatst

Evenement verplaatst

Er lijkt licht aan het eind van de tunnel, maar helaas komen versoepelingen voor sommige concerten net te laat, zijn net niet afdoende of is de toekomst nog te onzeker voor grote internationale tournees. Dit is bijvoorbeeld het geval voor de tour van The 100 Voices of Gospel en hierdoor kan de show op 17 april helaas niet doorgaan. De show in De Oosterpoort alsnog verplaatst en wel naar 21 mei 2023.

Als The 100 Voices of Gospel los gaan, word je bijna letterlijk van je stoel geblazen. Wat een massa energie, vreugde en passie! Het honderdkoppige koor bevat de beste gospeltalenten uit alle uithoeken van de wereld. Zangers, musici en dansers uit 25 landen en van alle culturen en religies, verenigd in één groot feest van zang en expressie. Dit is letterlijk grenzeloze gospelpower die oproept het leven te vieren, met opzwepende en energieke songs. En dat allemaal op Eerste Paasdag!

The 100 Voices of Gospel, onder leiding van geestelijk vader Jean-Baptiste Guyon, beleefde in 1998 zijn debuut met een concert in Parijs bij de viering van 150 jaar afschaffing van de slavernij in Frankrijk. De koorleden voelden zich direct één familie en besloten samen de wereld te veroveren. Mission accomplished, want sindsdien hebben wereldwijd vele tientallen miljoenen mensen een concert van The 100 Voices of Gospel mogen aanschouwen, live of in toonaangevende televisieshows, zoals het beroemde Britain’s Got Talent.

The Tour For Peace
Overal waar het bruisende gospelspektakel neerstrijkt, gaan pers en publiek voor de bijl want naar The 100 Voices of Gospel luister je niet, je beleeft het tot in het diepst van je hart en je ziel. Op zondag 17 april, Eerste Paasdag, komt het koor naar De Oosterpoort met The Tour For Peace!

When The 100 Voices of Gospel go all out, hold on to your seats. What energy, what joy, what passion! The 100-piece choir boast a collection of gospel talents from around the world, where singers, musicians and dancers from all possible cultures and religions join together for one huge celebration, of music and of life.

Come and join us this Easter Sunday, April 17 2022, and experience the uplifting power of gospel for yourself.