Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

  • Zaterdag 25 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na een periode in de luwte keert Roxeanne Hazes terug naar de podia. Met een nieuw album opkomst dit najaar en haar deelname aan bij De Beste Zangers komt de nieuwe live show niet geheel onverwacht. Met haar nieuwe show wisselt ze af tussen klassiekers, niet eerder live uitgebrachte nummers en gloednieuwe muziek.

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum “In Mijn Bloed” verscheen. Na jarenlang haar vaders muziek te hebben gespeeld heeft “Dochter Dre” zichzelf opnieuw uitgevonden. Met kwetsbaarheid, eerlijkheid en de combinatie van nieuwe genre invloeden heeft ze een creatieve uitlaatklep gecreëerd die onder andere werd beloond met een Edison Award.

Roxeanne put veel kracht uit haar muziek “Ik verwerk mijn verleden, mijn angsten en inzichten in mijn liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit heb gedaan. Voor mezelf, maar ik hoop vooral dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen.”

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert of de voorstelling waarvoor je naar De Oosterpoort bent gekomen. We serveren hier naar keuze een drie,- of viergangen diner met klassieke gerechten op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Bekijk menu en reserveer