Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

+ support: Sophia Kruithof

Roxeanne Hazes

+ support: Sophia Kruithof

  • Zaterdag 25 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant Muze open
  • 20.00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na een periode in de luwte keert Roxeanne Hazes terug naar de podia. Met een nieuw album opkomst dit najaar en haar deelname aan bij De Beste Zangers komt de nieuwe live show niet geheel onverwacht. Met haar nieuwe show wisselt ze af tussen klassiekers, niet eerder live uitgebrachte nummers en gloednieuwe muziek.

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum “In Mijn Bloed” verscheen. Na jarenlang haar vaders muziek te hebben gespeeld heeft “Dochter Dre” zichzelf opnieuw uitgevonden. Met kwetsbaarheid, eerlijkheid en de combinatie van nieuwe genre invloeden heeft ze een creatieve uitlaatklep gecreëerd die onder andere werd beloond met een Edison Award.

Roxeanne put veel kracht uit haar muziek “Ik verwerk mijn verleden, mijn angsten en inzichten in mijn liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit heb gedaan. Voor mezelf, maar ik hoop vooral dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen.”

Support: Sophia Kruithof

Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

 

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar