Pokey Lafarge

Pokey Lafarge

Pokey Lafarge

  • Zondag 5 september 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De huidige King of Midwestern Swing Pokey LaFarge keert in september terug naar Groningen. De Amerikaanse rootszanger heeft de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld veroverd met zijn creatieve mix van jazz, ragtime, country blues en oude swing!

Tijdens een moeilijke periode in 2018 begon LaFarge met het schrijven van zijn nieuwste album Rock Bottom Rhapsody. Het was een tijd waarin het succes hem naar het hoofd steeg. Drank, vrouwen en andere zaken, LaFarge kon er geen genoeg van krijgen. Rock Bottom Rhapsody is daar een ontluisterend en meeslepend verslag van. Fantastische muziek waar zijn overduidelijke liefde voor onder andere Frank Sinatra, Dean Martin, Roy Orbison en Tom Jones naar voren komt.

Na het concert Pokey Lafarge nog zin in een portie country met een bite? Om 22.00 uur start in Binnenzaal de show van Sarah Shook & The Disarmers. Let op: voor dit concert moet je aparte tickets aanschaffen.

Verplaatst

In verband met de door het kabinet opgelegde coronamaatregelen is dit concert verplaatst van zondag 4 april naar zondag 5 september. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen