Pierre Bokma en Peter Blok

Pierre Bokma en Peter Blok

Een man Een man

Pierre Bokma en Peter Blok

Een man Een man

  • Maandag 22 maart 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 uur: Aanvang voorstelling
  • 20:15 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Een man een man is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. De voorstelling was al eerder te zien in de Stadsschouwburg Groningen met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke. Nu delen Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts het toneel.

”De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.”

★★★★ Theaterkrant

“Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen.

Het Parool

Een hilarische voorstelling

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de wc ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de wc ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen
Spel: Pierre Bokma en Peter Blok
Eindregie: Kees Prins