Patrick Laureij

Patrick Laureij

Nederlands Hoop (Reprise)

Patrick Laureij

Nederlands Hoop (Reprise)

  • Dinsdag 7 april 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij was in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig speelt hij zijn voorstelling nogmaals op maandag 6 en dinsdag 7 april 2020.

Patrick is lid van de Comedytrain, speelde meerdere malen op Lowlands en stond in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen, Fresku en Anouk in de Ziggo Dome. Hij laat in een bescheiden berichtje weten dat hij het tof vindt als je langs komt bij zijn tweede avondvullende programma. De titel daarvan is iets minder bescheiden, maar getuigt wel van (zelf)inzicht: ‘Nederlands Hoop’.

En dat is-ie: “Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over zijn vorige programma ‘Dekking hoog’. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” Hoeveel karaats dat is, zal hij deze keer met de geslepenheid van een straatjong laten zien.

Maximaal 2 kaarten per persoon.

Dogs 'n fries

Dogs 'n fries

Vanaf 18.00 uur serveren wij heerlijke hotdogs – vlees of vega – met biologische frietjes én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten (€ 12,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.