Over een kleine mol… (2+)

Over een kleine mol… (2+)

Meneer Monster

Over een kleine mol… (2+)

Meneer Monster

  • Maandag 22 februari 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 13.30 uur: aanvang
  • 14.15 uur: einde
  • (Tijden onder voorbehoud)

Kak! Wat goor!
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Hilarische slapstick
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft
is een hilarische slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is.

Meneer Monster
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol, Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018).

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

Spel: Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer | Eindregie: Henk De Reus

Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie