Orkater

Orkater

Alles Komt Goed

Orkater

Alles Komt Goed

  • Maandag 23 november 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15: Start voorstelling
  • 21:30: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Alles Komt Goed is de nieuwe voorstelling van Geert Lageveen en Leopold Witte. Zij raakten geïnspireerd door het werk van Peter Kropotkin, Rutger Bregman en Frans de Waal.  In Alles Komt Goed  gaan zes personages op zoek naar hoop. Naar een andere blik, een positief geluid, een veelbelovende toekomst. Een muziektheatervoorstelling die werkt als een shot serotonine.

 

Wij leven in verwarrende tijden.
Velen van ons zijn bang voor de toekomst.
Maar dat is nergens voor nodig.
Natuurlijk staan we voor grote uitdagingen.
Maar daar komen we uit.
Want de mens is geen rat.
De mens wil niets liever dan de ander helpen.
En daarmee redt hij zichzelf. 

Lageveen en Witte maakten eerder de persoonlijke voorstellingen 237 redenen voor seks  en  237 redenen om door te gaan  en een serie voorstellingen over historische thema’s. Samen met de jonge, veelbelovende regisseur Belle van Heerikshuizen, richten zij hun blik nu op de toekomst. Op basis van (wetenschappelijke) artikelen, onderzoeken, theorieën en inzichten en op de gypsy jazz van Radek Fedyk en de rockklanken van Erik van der Horst, komt alles goed.

regie Belle van Heerikhuizen concept en tekst Geert Lageveen en Leopold Witte muziek Erik van der Horst en Radek Fedyk spel Myrthe Burger, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Geert Lageveen, Leopold Witte, Radek Fedyk en Erik van der Horst vormgeving Ruben Wijnstok kostuums Arien de Vries