Nubiyan Twist

Nubiyan Twist

Nubiyan Twist

  • Woensdag 17 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Nubiyan Twist: Een mix van virtuoze muzikanten, veelzijdige producers en geïnspireerde componisten bundelen hun krachten om een uiteenlopend, explosief, maar vooral dansbaar geluid neer te zetten. Met invloeden uit jazz, hip-hop, afrobeat, latin, soul, reggae en dance muziek is de strakke 10-koppige big band niet voor één gat te vangen.

Nubiyan Twist weet het multiculturele karakter van thuisstad Londen te vangen in hun muziek. Het energieke, jonge collectief weet telkens te verrassen met improvisaties en stijlwisselingen. Het krachtige, geëmancipeerde album Jungle Run maakte dat men niet meer om Nubiyan Twist heen kon. Het album ontving goede kritieken en Nubiyan Twist weet het ook live tot een onvergetelijke beleving te maken. Het langverwachte nieuwe album Freedom Fables komt aanstaande februari uit, en zal nogmaals bewijzen dat Nubiyan Twist aan de top van de Engelse soul-collectieven staat!

Rockit Presents

Rockit Presents

SPOT Groningen presenteert een aantal concerten onder de noemer ‘Rockit Presents’. Wanneer een concert aan Rockit wordt verbonden, staat kwalitatief hoogstaande jazz centraal, soms in een gedurfde combinatie met een ander genre. Bekijk hier welke artiesten er binnenkort naar Groningen komen.

Line-up:

Finn Booth – drums
Tom Driessler – bas
Tom Excell – gitaar
Pilo Adami – percussie, zang
Oli Cadman – toetsen
Jonny Enser – trompet
Denis Scully – tenorsaxofoon
Joe Henwood – baritonsaxofoon
Cherise Adams-Burnett – zang