Noord Nederlands Orkest

Noord Nederlands Orkest

Muzikale moviestars

Noord Nederlands Orkest

Muzikale moviestars

  • Zaterdag 18 mei 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00: Restaurant Tromp open
  • 19:30: Zaaldeuren open
  • 20:15: Aanvang concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Nino Rota’s beroemde muziek voor de filmtrilogie ‘The Godfather’ vervult de hoofdrol in dit programma, met klassiekers als ‘The Immigrant’, ‘Love Theme’ en ‘Godfather’s Waltz’. Ook hoort u de bekendste ‘Star Wars’-composities van John Williams en bestaande klassieke muziek, die nieuw leven kreeg in beroemde films. Een wonderlijke combinatie is bijvoorbeeld ‘Funeral Music for Queen Mary’ van Purcell, dat de sfeer bepaalt in ‘A Clockwork Orange’ van Stanley Kubrick. De presentatie is in handen van Anna Drijver. Zij geeft toelichtingen op de films en de muziek van deze films.

Anna Drijver
Actrice en schrijver Anna Drijver werd bij het grote publiek bekend door haar rollen in ‘Bride Flight’, ‘Komt Een Vrouw bij de Dokter’ en ‘Loft’. Na de toneelschool speelde ze in diverse series en films en deed ze mee aan ‘Wie is De Mol?’. In het theater was Anna onder andere te zien in ‘Gejaagd door de Wind’ als Scarlett O’Hara en in het tien uur durende theaterspektakel ‘Borgen’ van het NNT.

anna drijver
Restaurant Tromp

Restaurant Tromp

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.

Prijs incl. pauzedrankje en garderobe.