Michael Franti & Spearhead

Michael Franti & Spearhead

Michael Franti & Spearhead

  • Vrijdag 27 januari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Annulering

Helaas hebben we te horen gekregen dat de gehele tour van Michael Franti & Spearhead wordt geannuleerd. Hierdoor gaat het optreden in De Oosterpoort ook niet door. Tickethouders ontvangen per mail informatie en krijgen uiteraard hun geld terug.

Onderstaand statement hebben we van de band ontvangen en delen we graag met je:

Soulrockers – We komen graag naar Europa en hebben daar door de jaren heen een aantal van onze beste tourmomenten gehad. In 2019 hadden we het geluk om een aantal nieuwe festivals en een aantal van onze favoriete podia te bezoeken en we boekten snel een vervolg tour voor 2020. Sinds de pandemie, zijn we gedwongen om die tour meerdere keren te verplaatsen en als gevolg van de pandemie, inflatie, stijgende tourkosten en nieuwe obstakels, moeten we op dit moment onze huidige Europese tour voor jan/feb 2023 annuleren.

We weten dat de meesten van jullie je tickets sinds 2020 hebben vastgehouden en we zijn zo dankbaar voor jullie steun. We werken hard aan een nieuw moment om langs te komen en willen onze Europese fans laten weten dat we jullie allemaal missen en beloven terug te komen zodra we kunnen. Alle tickets zullen worden terugbetaald door het punt van aankoop.