Micha Wertheim

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

  • Donderdag 9 juni 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 21.45 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

De kaarten waren niet aan te slepen voor Voor Alle Duidelijkheid van Micha Wertheim. NRC Handelsblad sprak van de beste cabaretvoorstelling van 2019 en Trouw schreef in een vijfsterrenrecensie: “Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.”

En toen was er corona en maakte Micha Wertheim in 2021 de online voorstelling Niemand Anders die unaniem geprezen werd als inventief, innovatief en troostgevend. Nu is hij weer live te zien met zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan? Dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim Voor Heel Even.

“Wertheim is weergaloos in nieuwste show.”

– Algemeen Dagblad ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

“Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.”

– Trouw ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

“Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. (…) En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.”

– de Volkskrant ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid