Micha Wertheim

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

  • Donderdag 9 juni 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Voor corona waren de kaarten niet aan te slepen voor Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid. NRC Handelsblad sprak van de beste cabaretvoorstelling van 2019 en Trouw schreef in een vijfsterrenrecensie: “Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.”

Afgelopen thuiswerkjaar werd zijn onlinevoorstelling ‘Niemand Anders’ unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. Nu is hij weer live te zien met zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan? Dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim Voor Heel Even.

“Wertheim is weergaloos in nieuwste show.”

– Algemeen Dagblad ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

“Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.”

– Trouw ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

“Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. (…) En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.”

– de Volkskrant ★★★★★ over Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid