Marcel Hensema

Marcel Hensema

Alles in de hens

Marcel Hensema

Alles in de hens

  • Maandag 31 januari 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Alles in de hens is een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. Een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor en muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

De midlife van Marcel Hensema

Alles in de hens is een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlife van Hensema zelf. Een conference, niet pretentieus, geen drama, maar voor een breed publiek. Een avond met een lach en een traan. Marcel zoekt in de voorstelling naar de zin van het leven, dat doet hij met veel humor en ontroering.

“Ik zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen waar ik mee worstel of over nadenk. Die dingen of situaties til ik net even op uit de realiteit, waardoor het vaak grappig wordt”, aldus Hensema.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is deze voorstelling verplaatst van 14 maart 2021 naar 31 januari 2022 .

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

”Technisch verrassend gerealiseerde voorstelling.”

– Dagblad van het Noorden ★★★★

“Alles in de Hens een ogenschijnlijk even luchtige als sympathieke theaterconference geworden. Het knappe van Hensema is dat hij er met zijn kronkelende verhaallijn en doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-présence stiekem een universeel tintje aan weet te geven.”

– Trouw ★★★★

“Sympathiek en soms theatraal fraai verbeeld.”

– de Volkskrant

“Bij Hensema wordt een schouwburg al gauw een huiskamer.”

– Theaterkrant

“‘Hensema toont zich een geweldig acteur.”

– Noordhollands Dagblad

spel en concept: Marcel Hensema | tekst: Rik van den Bos | regie: Ola Mafaalani | composities: Carel Kraayenhof | techniek: Hendrik Walther