Kukuru – Live on Stage

Kukuru – Live on Stage

Kukuru – Live on Stage

  • Zondag 28 november 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Giel Beelen heeft besloten zijn theatertour Kukuru – Live on Stage te annuleren. Dit geldt ook voor de voorstelling op 28 november in De Oosterpoort. Hij legt zijn keuze uit in het volgende statement:

“Een grote eer dat ik gevraagd werd om met m’n podcast kukuru in theaters door het land te reizen. Het is zo fantastisch hoe het delen van mijn ontdekkingsreis in de wereld van zelfontwikkeling en spiritualiteit positief uit de hand loopt. Mijn boodschap is dat jij de goeroe bent en kracht nu al bezit. Werken aan verbinding maakt je daarmee sterk en onverslaanbaar, maar je bent nu al goed genoeg!Verbinding met jezelf begint met balans en verbroedering in jouw wereld, met elk mens en op elke plek. Ik geloof dat iedereen daar recht op heeft. Dat betekent dat ik niemand wil uitsluiten. Ook niet als er tijdelijke beperkingen zijn die langer duren dan gepland. 

Daarom heb ik na lang wikken en wegen besloten met het huidige beleid voor nu de theatertour te cancelen.

Vooral balen voor de vele mensen die al een ticket hadden. Die krijgen allemaal automatisch hun geld teruggestort. Ik hoop je het begrijpt en mij steunt in het vinden van alternatieven. 1 ding weet ik zeker, deze tour gaat er uiteindelijk komen en elke tegenslag levert groei op.

 Ik hou je op de hoogte en hopelijk zien we elkaar snel!

 Zonnegroet,

Giel”