Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

+ support: Nobu

Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

+ support: Nobu

  • Vrijdag 25 februari 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

HET GAAT GEBEUREN!

Er komen versoepelingen aan en vanaf 25 februari mogen we weer op normale capaciteit open! Dit betekent dat het optreden van Kraantje Pappie dat op 25 februari gepland staat gewoon door kan gaan. Voor de show van 24 februari komen de versoepelingen net te laat, maar om te voorkomen dat we mensen teleur moeten stellen hebben we dit optreden een paar dagen kunnen opschuiven naar zaterdag 26 februari!

Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen per mail bericht. Nog geen kaartje? Houd de website in de gaten, er komen mogelijk nog tickets vrij!

Kortom:

De show van 24 februari (eerder 4 dec)  verplaatst naar 26 februari
De show van 25 februari ( eerder 5 dec)  gaat DOOR!

Voor deze show is een negatieve testuitslag verplicht
We zijn blij dat we dit concert door kunnen laten gaan, maar om dit te kunnen doen zijn we genoodzaakt iedereen vanaf 13 jaar en ouder te vragen om bij binnenkomst een negatieve testuitslag te tonen.

1) Maak een afspraak bij Testen voor Toegang
2) Test jezelf gratis en ontvang je testresultaat
3) Zet je negatieve testresultaat om in een QR-code in de CoronaCheck-app
4) Op de avond van event laat je deze QR-code samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot het event.
Klik hier voor meer info.

Recent corona gehad? Bij Testen voor Toegang wordt met antigeentesten getest, hiermee is de kans erg klein dat je na isolatie nog positief test. Deze testen zijn namelijk minder gevoelig dan een PCR-test en zal alleen positief worden als je nog veel virus bij je draagt en dus nog besmettelijk bent.

 

Op veler verzoek voegt Kraan ook in Groningen een extra show toe aan zijn Pop Up Clubtour!

Hij ‘hit het high, hit het high, hit het low’. Het jaar 2018 eindigde voor Kraantje Pappie met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde Come to DADDY in de AFAS Live. Beide waren in no time volledig uitverkocht en we hoeven je niet te vertellen hoe die shows eraan toegingen… In 2022 komt Kraan de boel flink opschudden met zijn uitgebreide POP UP clubtour. Op 25 EN 26 februari is De Oosterpoort aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP aradijs.

Kraantje Pappie heeft zich al lang bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als Moment (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en Drup (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich nu klaar voor de POP UP clubtour.

Support: Nobu
Helaas hebben we te horen gekregen dat Mick Spek wegens omstandigheden niet meer mee komt als support. Gelukkig is er razendsnel geschakeld en komt Nobu als vervanger!

Rapper, zanger en producer Nobu heeft zich ontpopt tot een eigenzinnige artiest met een sound die zich het best laat omschrijven als bitterzoete emorap naar Amerikaans voorbeeld. Gevlogen gevoelens, verdrongen liefde, hervonden vertrouwen: Nobu gaat qua thematiek van hartzeer tot hartendief. Met zijn van autotune doorspekte earwurms op gitaar-driven suikerspinbeats weet de artiest uit het Brabantse Bergen op Zoom duizenden harten te veroveren.’ In 2021 verschijnen de EP’s ‘Internet Love’ en ‘Controle’ – beiden goed voor miljoenen streams op Spotify – waarmee de rapper volledig independent een steady fanbase op weet te bouwen.