Een Kraantje Pappie show

Een Kraantje Pappie show

Een Kraantje Pappie show

  • Vrijdag 18 december 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19:30: Zaaldeuren open
  • 20:30: Aanvang programma
  • 22:30: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In verband met de nieuwe maatregelen is ‘Een Kraantje Pappie show’ gedeeltelijk verplaatst.

15 oktober wordt 3 december
16 oktober wordt 4 december
17 oktober wordt 5 december
29 oktober wordt 17 december
31 oktober wordt 18 december
1 november wordt 6 december

Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, mail dan naar kassa@spotgroningen.nl

Kraantje Pappie komt niet één maar meerdere keren naar De Oosterpoort met een unieke voorstelling: een Kraantje Pappie show met Alex van der Zouwen. Dit najaar staat Alex a.k.a. Kraan meerdere malen op het podium van de Grote Zaal.

“Dat de hele wereld -ook de live industrie- op zijn kop staat hoef ik niemand te vertellen, ik ga er van uit dat je dat wel hebt meegekregen. Klein voordeeltje; je wordt uitgedaagd om extra creatief te zijn. Met minder mensen in een zaal is het contact veel meer recht toe recht aan en is er ineens ruimte om af en toe gewoon in gesprek te gaan met iemand en vragen te beantwoorden; leer ik mijn fans nog beter kennen, en zij mij.” Aldus Kraantje. Tijdens de Kraantje Pappie shows in oktober is iedereen dus VIP.

Kraantje Pappie neemt het heft in eigen handen en benadert De Oosterpoort, het podium in zijn thuisstad met zijn plannen. “Dus ik met De Oosterpoort Groningen om tafel. Ik zei tegen ze dat ik een gaaf idee had voor hoe ‘Een Kraantje Pappie show’ nu zou moeten zijn. Uitgelegd, zij enthousiast, ik enthousiast en ik weet zeker dat jullie dat ook zijn.”

“Hits knallen, feest maken, lachen, janken, verhalen en improvisatie. Een Kraantje Pappie show zoals je ‘m kent. Maar ook weer niet. Kom me checken.”