Klapstoel Kabaret – deel 3

Klapstoel Kabaret – deel 3

Kiki Schippers en Jasper van der Veen

Klapstoel Kabaret – deel 3

Kiki Schippers en Jasper van der Veen

  • Zaterdag 18 juli 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 21:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Neem je eigen klapstoel mee naar De Oosterpoort en geniet iedere zaterdagavond in juli van live cabaret.  Tijdens een avondje Klapstoel Kabaret kun je genieten van twee cabarettalenten per keer. Vanavond zijn dat Kiki Schippers en Jasper van der Veen.

Kiki Schippers
Kiki Schippers won de publieksprijs én de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Ze bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Jasper van der Veen
Groninger Jasper van der Veen is winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019. Hij werd onlangs door zowel NRC als de Volkskrant naar voren geschoven als een van de onderscheidende comedytalenten van 2020. Hij studeerde Politicologie aan de UvA en volgde de theateropleiding van Selma Susanna. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van zowel het Groninger als Amsterdams Studenten Festival. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain, speelt mee in de Cabarestafette 19/20 en in voorprogramma’s van o.a. Jeroen Leenders, Ronald Goedemondt en Roué Verveer.

Summerstage

Summerstage

Deze voorstelling is onderdeel van Summer Stage, ons zomerprogramma vol theater en muziek. Van klassiek en cabaret tot toneel en muziek. Bekijk het hele programma hier.