Kasper van der Laan

Kasper van der Laan

De weg naar SuccesGeluk

Kasper van der Laan

De weg naar SuccesGeluk

  • Donderdag 29 april 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 21:00: Start voorstelling
  • 22:00: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Kasper van der Laan verplaatst van 14 december naar 29 april 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

De Weg Naar SuccesGeluk: In 1.000 stappen naar méér succes en geluk met de SuccesGeluk Methode. Door cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Denk aan…
* De drie I’s: Informeren, Inspireren en motIveren.
* De 4 Pilaren van SuccesGeluk.
* De SuccesGeluk Groeiboom.
* Méér doen in minder tijd.
* De 40 W’s van Succesgeluk.
* Minder doen in méér tijd.
* De 1200 must-do’s voor meer SuccesGeluk.

Cabaretier..? Goeroe!
Met zijn debuutprogramma 1 Kilo veroverde Kasper de Nederlandse theaters. Dit najaar keert hij terug in het theater met een korte tour van zijn show De Weg Naar SuccesGeluk, een inspirerende, motiverende en bovenal hilarische voorstelling van cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

60 minuten aan zelfhulptips van Kasper en je bent weer helemaal tevreden met jezelf.

“Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.”
(de Volkskrant)