Kasper van der Laan

Kasper van der Laan

Warm (reprise)

Kasper van der Laan

Warm (reprise)

  • Donderdag 7 december 2023
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Kasper van der Laan was publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en genomineerd voor de Neerlands Hoop 2020 voor zijn juichend ontvangen debuutvoorstelling 1 Kilo.

“Van der Laan fascineert oneindig”, schreef de NRC in een vijfsterrenrecensie. “Een natuurtalent”, voegde AD daaraan toe, ook al met vijf sterren. Is het cool, chill, fresh of hot? Nee joh, het is Warm, de tweede voorstelling van Van der Laan. Deze mafkees blijft maar aanstormen en is ongekend grappig, absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ook nog eens sexy.

“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”
– Algemeen Dagblad ★★★★★ over 1 Kilo

 

“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. (…) Het duurde even, maar dan ben je ook wat: de bijzonderste debutant van het jaar.”
– de Volkskrant ★★★★ over 1 Kilo

“De troef van Kasper van der Laan is het samenvallen van zijn fysiek met zijn absurde vondsten” ★★★★

-Volkskrant

“Het absurdistische vaderschapscabaret van Kasper van der Laan smaakt naar meer” ★★★★

– Trouw

“Kasper van der Laan doet de wereld kantelen en dat is onweerstaanbaar”

-NRC ★★★★

https://www.youtube.com/watch?v=_A4HtfiFyrY" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/_A4HtfiFyrY/maxresdefault.jpg">