Ilse DeLange

Ilse DeLange

Ilse DeLange

  • Vrijdag 20 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Vaak is het beter je helden niet te ontmoeten. Voor Ilse DeLange geldt het tegenovergestelde! Haar samenwerking met T-Bone Burnett, wiens muziek de inspiratiebron was voor World of Hurt, brengt Ilse DeLange terug naar haar roots. Ter gelegenheid van het nieuwe album kondigt ze na haar theatertour een reeks clubshows aan.

T-Bone Burnett is muzikant, songwriter en één van de meest herkenbare en authentieke producers ter wereld. Aan de lijst artiesten met wie hij heeft samengewerkt (Roy Orbison, Elton John, Elvis Costello) heeft hij nu één toegevoegd uit Nederland: Ilse DeLange! De cirkel van World of Hurt is rondgemaakt. De man wiens muziek de inspiratiebron was voor het debuutalbum van Ilse was nu de producer van haar nieuwe album. Gravel & Dust is een nieuwe stap vooruit, een aanwakkering van een oud vuur, en tegelijk een terugkeer naar haar bron.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Het album zal tijdens haar komende theatertournee de hoofdrol krijgen die het toekomt. Want daarin onderscheidt ze zich wél van de door haar bewonderde producer: T-Bone Burnett voelt zich niet zo op zijn gemak op het podium. Ilse DeLange wel, die hoort er thuis. Vrijdag 20 maart staat ze met haar band in De Oosterpoort!

Americana (Streetfood)

Americana (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Amerikaans streetfood (vlees of vega) met friet, groene salade en sausjes. Probeer de honey sweet pork ribs, chili chicken wings, jalapeños en cheddar dogs. Of ga voor de vegetarische plank met veggie mac & cheese, vegetarische hotdog, black bean pie en jalapeños gevuld met kaas. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar