Het Nationale Theater

Het Nationale Theater

Every Brilliant Thing

Het Nationale Theater

Every Brilliant Thing

  • Vrijdag 12 februari 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 uur: Aanvang voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

IJsjes. De stem van Nina Simone. De geur van oude boeken. Dingen met strepen. Dat zijn zo maar wat dingen die het leven de moeite waard maken. Wat geeft het leven kleur? Wat geeft jouw leven kleur?

Een volwassene (gespeeld door Tamar van den Dop of Bram Suijker*) begon als kind van zeven met het maken van een lijst met alle dingen die het leven de moeite waard maken. Terwijl het kind opgroeit, groeit de lijst mee. IJsjes. De stem van Nina Simone. De geur van oude boeken. Als er een miljoen dingen op staan, blijkt de lijst, die begon als steun voor een depressieve moeder, een reddingsboei voor het inmiddels opgegroeide kind.

De solo Every Brilliant Thing is hartverwarmend, humoristisch en hoopvol. Gespeeld in een bijzondere publieksopstelling.

* De voorstelling wordt door Bram Suijker of door Tamar van den Dop gespeeld. Wie van deze acteurs speelt wordt onder voorbehoud aangekondigd en kan tot het laatste moment nog wijzigen.

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.