Golden Earring

Golden Earring

Golden Earring

  • Woensdag 20 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

‘Say when, say when, say when!’ Nederlands’ grootste rockband Golden Earring komt op 20 oktober 2021 terug naar De Oosterpoort. De band boekte grootschalig én langdurig, nationaal én internationaal succes met onder andere Radar Love (nr 1 roadsong over de hele wereld), Twilight Zone en When The Lady Smiles. Vorig jaar bracht de band ter ere van hun 50-jarige bestaan het nummer Say When uit. Barry, George, Rinus en Cesar rocken onvermoeibaar door.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Golden Earring verplaatst van 3 oktober 2020 naar 20 oktober 2021. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met onze retour regeling.

Golden Earring

De band heeft al sinds ruim een halve eeuw een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits en tourde gedurende de jaren zestig, zeventig en tachtig in de Verenigde Staten, waar ze op het affiche stonden met acts als Led Zeppelin, Sun Ra, John Lee Hooker en Joe Cocker.

Internationale sterrenstatus

De albums Moontan en Cut werden miljoenen keren verkocht en brachten de band een internationale sterrenstatus. In thuismarkten Nederland en België domineert Golden Earring al jaren de statistieken met meer dan 30 gouden en platina albums.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen