Glodi Lugungu

Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed

Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed

  • Zaterdag 30 april 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 uur: Start voorstelling
  • 21:25 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement geannuleerd

Evenement geannuleerd

Vanwege persoonlijke omstandigheden kan de voorstelling van Glodi Lugungu helaas niet doorgaan op de geplande datum. Het is helaas ook niet gelukt om een vervangende datum te vinden. Kaartkopers hebben bericht gehad en zij ontvangen het geld binnen enkele weken op hun rekening.

Hij won de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2018 en de Volkskrant riep hem uit tot comedytalent van 2020. Je zou er bijna klamme handen van krijgen. Dus 2021 wordt het jaar van Glodi Lugungu.

Eindelijk mag hij doen waarvan hij zo lang droomde: zijn eerste avondvullende theatershow over het voetlicht brengen. In Ze bedoelen het goed neemt Glodi je met onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar de andere kant van de medaille. “Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.” (Jury AKF 2018)

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”
– Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2018