De Weg naar de Spelen

De Weg naar de Spelen

Peter Heerschop, Viggo Waas e.a

De Weg naar de Spelen

Peter Heerschop, Viggo Waas e.a

  • Maandag 17 mei 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Peter Heerschop en Viggo Waas presenteren een feestelijke avond met nooit vertelde verhalen over de Olympische Spelen, gesprekken met Olympische medaillewinnaars en regionale talenten die zich hebben geplaatst voor Tokyo (of net niet) een Olympische quiz en nog veel meer! 

De weg naar de Spelen
In dit feestelijke programma gaat het om Olympische Dromen. Dromen van ooit, dromen van nu. Met elkaar. Een heerlijke avond. Presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas waren aanwezig bij 8 Olympische spelen. Daarover zijn al zoveel –nog nooit vertelde verhalen. Die moeten eindelijk een keer worden verteld. Er zijn gesprekken met Olympische medaillewinnaars. In Groningen zijn te gast o.a. windsurfer Kiran Badloe (Olympisch Ticket), (ex)wielrenster Leontien van Moorsel (4x goud, 1x zilver, 1x brons) en hockeyer Valentin Verga (2x OS, 1x zilver).

Grote namen
Uit het verleden, maar natuurlijk ook uit het nu. Maar ook gesprekken met unieke regionale talenten die zich inmiddels al geplaatst hebben voor Tokyo, of net niet. Wat hebben zij er allemaal voor gedaan en gelaten en wat zijn hun verwachtingen. Er is een Olympische Quiz, voor iedereen. Er wordt vol enthousiasme vertelt op wie je als kijker allemaal moet gaan letten. Er wordt gezongen, gelachen, gehuild, terug gekeken en vooruit. Sport is emotie. Sport wordt gekleurd door de verhalen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar wie erbij is, wint sowieso.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de show van Peter Heerschop en Viggo Waas verplaatst van 22 mei naar 17 mei 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.