Eitje (3+)

Eitje (3+)

Maas theater en dans

Eitje (3+)

Maas theater en dans

  • Donderdag 25 februari 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 15:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Eitje was een internationale theaterhit in Ierland, de Verenigde Staten, Egypte, Oekraïne en Zuid-Korea. Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooit. Een eitje waar niemand aan mag komen. We herhalen, niemand. Een saai eitje dus. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. (Suppoosten zijn saaie bewakers van kunstobjecten, en kunst is….ehm nou ja, dat vertellen we nog wel een keer.) En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we middenin een achtervolging.

A: Een achtervolging?!?!?!?!?
B: Ja.
A: Met een eitje?
B: Ja.
A: Waar niemand aan mag komen?
B: Klopt.
A: Maar hoe en en wat…pfff…èn, èn, èn?
B: Meer kan ik er helaas niet over zeggen.

Twee droogkomische mimers bewaken de actieheld Eitje. Met minimale middelen en veel huis-, tuin- en keukenmagie toveren ze zichzelf, elkaar en het eitje weg. Gevaarlijk wordt het zeker, dus probeer dit ook thuis.

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

idee en regie: Willemijn Zevenhuijzen | spel: Lisa Groothof en Dwayne Toemere

“Een erg grappige, levendige voorstelling. (…) Aangekondigd voor kinderen van drie en ouder, maar kinderen van acht zullen er ook veel plezier aan beleven. Net zoals ouders trouwens.” Theaterkrant ****

Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie