Eefje de Visser

Eefje de Visser

+ support: Noa Lee

Eefje de Visser

+ support: Noa Lee

  • Zaterdag 9 januari 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Tijdens haar solo-tour vorig jaar speelde Eefje de Visser in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Met haar unieke elektronische geluid werd ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen opgepikt!

 

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Zwarte Zon

Ze klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting: een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Ter gelegenheid van haar vierde album komt ze naar De Oosterpoort.

Support Noa Lee
Noa Lee is een Belgisch trio onder leiding van Nina Kortekaas, wiens mix van dromerigheid en experiment al betoverend werkt sinds dag één. Ze hebben een geheel eigen sound en brengen een combinatie van indie en pop met een jazz-sfeer die nu eens experimenteel en dan weer dromerig klinkt.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Eefje de Visser verplaatst van 16 april naar 9 januari.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

”Alles krijgt een plek in dit verbijsterend mooie universum dat Eefje de Visser met Bitterzoet geschapen heeft.” Lees hier de recensie van de Volkskrant.

”Ik hou van catchy, geproduceerde pop, maar ook van iets abstracters als Bon Iver. Het doel is die twee werelden te verenigen en dit album bevat zowel het nostalgische als dat moderne.” Lees hier het interview met De Telegraaf