Eefje de Visser

Eefje de Visser

Eefje de Visser

  • Maandag 24 mei 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 16:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Tijdens haar solo-tour vorig jaar speelde Eefje de Visser in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Met haar unieke elektronische geluid werd ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen opgepikt!

Bitterzoet

Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde uit. Bitterzoet is een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden. Eefje de Visser klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting: een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Ter gelegenheid van haar vierde album komt ze naar De Oosterpoort.

 

Verplaatst

Dit concert is verplaatst van 10 januari naar 24 mei 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

”Alles krijgt een plek in dit verbijsterend mooie universum dat Eefje de Visser met Bitterzoet geschapen heeft.” Lees hier de recensie van de Volkskrant.

”Ik hou van catchy, geproduceerde pop, maar ook van iets abstracters als Bon Iver. Het doel is die twee werelden te verenigen en dit album bevat zowel het nostalgische als dat moderne.” Lees hier het interview met De Telegraaf