De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld

Verzamelpunt: Diamantpark (Diamantlaan) Vinkhuizen

De Wijk De Wereld

Verzamelpunt: Diamantpark (Diamantlaan) Vinkhuizen

  • Zaterdag 10 juli 2021
  • SPOT/Locatievoorstelling
  • Vanaf 19:30 uur: Verzamelen bij Diamantpark (Diamantlaan) Vinkhuizen
  • 20:00 uur: Start wandeltocht De Wijk De Wereld
  • (Tijden onder voorbehoud)
Om mee te doen aan deze wandeling is het belangrijk dat je goed ter been bent (je loopt ongeveer 4km in totaal). Doordat je veel moet lopen en je naar verschillende locaties gaat die niet altijd even toegankelijk zijn is de voorstelling helaas niet geschikt voor minder-validen.

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseert dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli vind je ons elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer. Het hoogtepunt van de week is de voorstelling door de wijk op do 8, vr 9 en za 10 juli. Ga mee op wandeltocht door Vinkhuizen en maak op bijzondere plekken de verhalen mee van de buurt!

Voorstelling door de wijk

Tijdens de voorstelling wandel je door Vinkhuizen en maak je de wijk mee zoals je haar niet eerder zag.  Van Gea’s weggeefwinkel tot skatepark het Colosseum , Restaurant Vrouwkracht en verpleeghuis de Veldspaat: allemaal worden ze voor deze dagen op de kop gezet met theater, film, dans en muziek!

De voorstelling wordt gespeeld door wijkbewoners en is samen met theatermakers van De Wijk De Wereld gemaakt. Dit jaar zijn dat Mads Wittermans, Helmie Stil, Alex Zomi Kidane & Tara Salahshor en Karin Noeken.

Er is nog meer!

Benieuwd naar de rest van de activiteiten op 5 t/m 10 juli? Check www.dewijkdewereld.nl voor meer informatie over optredens in minitheater de Kijkdoos, de voorleesavonden, de picknick en kunst op straat!