De Kiesmannen

De Kiesmannen

naar de stembus met hulp van de Kiesmannen

De Kiesmannen

naar de stembus met hulp van de Kiesmannen

  • Woensdag 8 mei 2024
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Voorstelling geannuleerd

Helaas is de gehele tournee van De Kiesmannen geannuleerd. De voorstelling op 8 mei 2024 in Groningen gaat hierdoor niet door.

Na vijf onstuimige jaren waarin ons continent werd getroffen door een pandemie, droogte, inflatie en een verwoestende oorlog in Oekraïne, mogen we in mei 2024 opnieuw stemmen over de toekomst van Europa. In een muzikale show vol satire en scherpe analyses helpen De Kiesmannen je te bepalen welk hokje je straks rood maakt.

De keuze is aan ons

In mei 2024 mogen wij, Europeanen, ons weer beraden over de toekomst van ons oude continent. Na vijf onstuimige jaren is het de vraag hoe wij, de Europese burgers, vinden dat we verder moeten gaan in Europa. Wat wordt de koers van Europa? Moeten we toewerken naar een Europees leger? De klimaatambities verhogen? En wie heeft de beste oplossing voor het migratievraagstuk?

Muzikale show

In een muzikale show vol satire en scherpe analyses nemen de Kiesmannen je mee in hun Grote Europashow. Zodat jij in mei 2024 precies weet wat je moet gaan stemmen. Na hun theatervoorstelling Op zoek naar Europa bestormen de Kiesmannen in aanloop naar de Europese Verkiezingen van mei 2024 weer de podia om Nederland naar de stembus te trekken. Ga mee op zoek.

Tekst: Dylan Ahern en Jochem Jordaan Spel: Dylan Ahern, Fien Reerds en Jochem Jordaan Muziek: Mark Oomen Foto: Bente Hilkens