Daniel Lohues – AOSEM

Daniel Lohues – AOSEM

Daniel Lohues – AOSEM

  • Zondag 7 maart 2021
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Let op: uitsluitend geplaceerde zitplaatsen.

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: dit concert is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

In zijn  theatervoorstelling ‘AOSEM’ zal Daniël naast fonkelnieuwe songs ook zijn favoriete nummers spelen en zingen van vorige albums. Ook zullen nieuwe verhalen en belevenissen, grappige avonturen en herinneringen, inkijkjes in het proces van het liedjes maken en verhalen over waar dingen vandaan komen als relativerende troost voorbij komen. En dat allemaal op de voor Daniël zo typerende manier van kijken naar de wereld. Hoewel hij dat zelf heel anders ziet.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe ondermeer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de H.T. Buiskool trofee en de Culturele Prijs van Oost Nederland.

“In Amerika heb ik ook met Stevie Ann gewerkt. Zij woont in Los Angeles en moest optreden in Minneapolis. Ik heb haar gereden, we hebben samen veel liedjes gemaakt en later kwam ze naar Erica. Ik heb haar nieuwe plaat geproduceerd. Stéphanie is zeer getalenteerd.”

Lees het volledige interview.

Interview (Jos Schuring, Heaven)

“Volgens mij zei Rick de Leeuw ooit dat je in Nederland geen roadsongs kon schrijven omdat je dan bij het tweede couplet de grens al over was. Nou, dan kent hij deze streken nog niet. ”

Lees het volledige interview.

Interview (Willem Bemboom, OOR)

”Tekstueel valt er natuurlijk ook weer veel moois uit te halen, van dialectdiamanten als mieghommels tot ontnuchterende relativeringen en ontroerende mijmeringen.”

Lees het volledige artikel

Mania (Martijn Koetsier)