Club Guy & Roni & GoteborgsOperans

Club Guy & Roni & GoteborgsOperans

Danskompani / LOVE (Premiere)

Club Guy & Roni & GoteborgsOperans

Danskompani / LOVE (Premiere)

  • Zaterdag 19 oktober 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Onze grote liefde moet een ideale sekspartner zijn, een geweldige vader of moeder, een soulmate en ook nog een beetje aantrekkelijk. Maar zijn onze verwachtingen niet te hoog?

Liefde in het tijdperk van de millennials

Liefde in al haar vele gedaantes is een van de belangrijkste drijfveren van menselijke relaties en daarmee een gewild onderwerp in de scheppende kunsten. Zo ook voor Club Guy & Roni. Met LOVE schetst de groep een portret van liefde in het tijdperk van de millennials. Een generatie die gebukt gaat onder keuzestress en faalangst en chronisch lijdt aan FOMO (fear of missing out & fear of missed opportunities).

Uiteenlopende romances

Met het werk van indie-filmmakers als Wes Anderson en Robert Altman in het achterhoofd toont LOVE een aantal uiteenlopende romances. De voorstelling is tevens geïnspireerd op Peter Handkes toneelstuk The Beautiful Days of Aranjuez, over de belevingswerelden van mannen en vrouwen en hun verschillende visies op liefde.

GöteborgsOperans Danskompani

Voor hun nieuwe project werken Guy Weizman en Roni Haver samen met GöteborgsOperans Danskompani, een van de meest prestigieuze danshuizen van Scandinavië.

Dogs 'n fries

Dogs 'n fries

Vanaf 18.00 uur serveren wij heerlijke hotdogs – vlees of vega – met biologische frietjes én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten (€ 12,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

choreografie: Roni Haver en Guy Weizman | met: dansers van Club Guy & Roni en dansers van GöteborgsOperans Danskompani | soundtrack en muziek: Slagwerk Den Haag | kostuumontwerp: Maison de Faux | decorontwerp: Ascon de Nijs