CLOUSEAU40

CLOUSEAU40

CLOUSEAU40

  • Zondag 15 september 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 15 september 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

2024 is een topjaar voor Clouseau, want de band bestaat maar liefst 40 jaar. 16 december 1984, 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het Cultuurcentrum van Sint-Genesius-Rode in België. Om die mijlpaal te vieren spelen Koen en Kris Wauters in december ’24 en januari ’25 het ongelofelijke aantal van 12 (!) uitverkochte shows in het Sportpaleis, Antwerpen. Natuurlijk slaat Clouseau Nederland niet over in dit feestjaar en dus staan de mannen 15 september bij ons in De Oosterpoort in het kader van de CLOUSEAU40 tour.

Het is sowieso een druk jaar voor de broers Koen en Kris Wauters, want op 11 januari jl. begonnen zij aan 14 uitverkochte shows van de Vrienden van Amstel in Rotterdam, Ahoy. Tijdens deze shows zongen zij hun grote hits Anne, Passie en Daar gaat ze met Acda & De Munnik, Guus Meeuwis en Suzan & Freek. Clouseau kan zich daarna voorbereiden op een volle festivalzomer die vervolgens naadloos overloopt in een Nederlandse clubtour. Fans van het eerste uur weten dat een optreden van Clouseau garant staat voor een stevig feest met een setlist vol hits en evergreens waarbij er zeker gedanst gaat worden. Clouseau wordt in België met recht gerekend tot vaderlands muzikaal erfgoed, maar ook in Nederland hebben ze de afgelopen jaren bewezen dat ze onverminderd populair zijn.

Koen & Kris Wauters: “ We zijn erg blij dat het Nederlandse publiek ons nog steeds in de armen sluit. Dat mochten we merken tijdens de Vrienden van Amstel LIVE. Daarom kijken we zo hard uit naar onze eigen optredens. We bestaan ondertussen 40 jaar en dat willen we ook graag met onze noorderburen vieren! ”.

 

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom lekker eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer