Claudia de Breij

Claudia de Breij

Oudejaars 2019

Claudia de Breij

Oudejaars 2019

  • Vrijdag 22 november 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De kaartverkoop voor de oudejaarsconference van Claudia de Breij gaat op 7 september om 12.00 uur landelijk van start. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Na Youp van ‘t Hek, Theo Maassen en Herman Finkers, was Claudia de Breij in 2016 de eerste vrouwelijke cabaretier die de traditionele oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam. De Volkskrant vond haar “scherp, geestig en intelligent”, net als maar liefst 2,1 miljoen kijkers. Fantastisch nieuws dus dat Claudia – sinds 2015 de trotse drager van de Louis Davidsring – dit jaar op 31 december opnieuw het jaar fileert bij BNNVARA, live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Maar voor het zover is, speelt ze de conference speciaal voor jou.

Curry & Cabaret: rode kokoscurry

Curry & Cabaret: rode kokoscurry

Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke rode kokoscurry – kip of vega – met jasmijnrijst, Aziatische komkommersalade in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten (€ 13,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.