Caleb Caudle

Caleb Caudle

+ support: Mikaela Finne

Caleb Caudle

+ support: Mikaela Finne

  • Zaterdag 22 mei 2021
  • SPOT/Der Aa-theater, Akerkstraat 11
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Geannuleerd

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit concert niet doorgaan.

Kaartkopers hebben een mail met meer informatie over onze retourmogelijkheden ontvangen.

Sinds Caleb Caudle’s doorbraak met het album Crushed Coins, staat de Amerikaanse singer-songwriter bekend als de jonge Bob Dylan, of een nieuwe Robert Ellis. Op zaterdag 22 mei betreed Caleb het podium van het Der Aa-theater!

Zijn sterke songs hebben eenvoudige melodieën, maar ongewone arrangementen. Ze doen denken aan de fraaie countrypoprock in de traditie van de grote singer-songwriterplaten uit de 70’s. Tel daar een mix van Caleb’s jongensachtige stem, steelgitaren, piano en betoverende achtergrondstemmen bij op en je hoort oeroude americana maar met een supermoderne sound. Voor zijn nieuwe album Better Hurry Up haalde Caudle alles uit de kast. Het album werd opgenomen in een door Johnny Cash gebouwde studio en bevat bijdragen van onder andere John Paul White, Elizabeth Cook en Gary Louris. Het nieuwe werk toont aan dat Caleb Caudle ook buiten de strikt afgebakende americana grenzen andere muzikale horizonnen verkent.

Support: Mikaela Finne

De Finse singer-songwriter Mikaela Finne komt uit Scandinavië, maar haar muziek is onlosmakelijk verbonden aan Amerikaanse rootsmuziek. Met haar harmonieuze melodieën en warme teksten neemt ze haar luisteraars mee in de heimwee die soms hard op haar neerdaalt, maar deelt ze ook in de warmte van haar favoriete plek op aarde.

Mikaela Finne 2