40Up Big Bang

40Up Big Bang

40Up Big Bang

  • Vrijdag 30 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 21:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Traditiegetrouw sluiten we met 40UP het jaar af met een Big Bang! Op de één-na-laatste dag van 2022 pakt 40UP zoals gewoonlijk flink uit met de vertrouwde ingrediënten van het populaire dansfeest. 

Verwacht de lekkerste dansvloerkrakers, rockklassiekers, discokneiters, soulshakers, golden oldies en recente megahits, welke soepel achter elkaar gezet worden door de DJ van dienst. De originele videoclips draaien mee op de schermen, dus geen paniek als je even de juiste pasjes niet meer weet. Wegens het grote succes is er deze editie ook weer Superstijl: hèt concept waarbij feestgangers aan zet zijn en zelf de muziekstijl mogen kiezen!

Kom samen met je vrienden je jeugd herbeleven met de sterren van vroeger. De gezellige sfeer en mensen zorgen voor een geweldige avond!

Wij halen alles uit de kast om er weer een supergezellige avond van te maken en behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor! Samen maken we er weer een knallend feestje van.

Photocredits: Chiel Eijt
Meld je aan voor het Facebook-event
Enkel dansplaatsen beschikbaar!
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer