Familie-voorstellingen in de vakantie

Familie-voorstellingen in de vakantie

Nieuws

Ervaar de lentekriebels in het theater dit voorjaar met toffe famillievoorstellingen vol met vliegwerk, hiphop en de muziek van de nacht.

HOKJE (5+) - WIRWAR

HOKJE (5+) - WIRWAR

Wat zou het fijn zijn als die onzichtbare hokjes niet bestonden. In deze circustheatervoorstelling proberen vier acrobaten met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes te komen. De onderman wil namelijk laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren en het bovenmeisje wil ook wel eens lekker hard schreeuwen.

>ZO 26 februari SPOT/Stadsschouwburg

Nacht (3+) - Dadodans

Nacht (3+) - Dadodans

Horen we dat nou goed en knettert daar een kampvuurtje? We horen getrommel. Een groepje neuriet en zingt om de wilde dieren in het bos te verjagen en samen te zijn. Er wordt gedronken en gedanst, we horen glazen klinken en voeten stampen. Vlagen van muziek trekken voorbij: een slaaplied? Of is het de uil geweest? De struiken ritselen, de krekels tjirpen, wilde dieren roepen… samen maken ze de muziek van de nacht.

>DI 28 februari, SPOT/De Machinefabriek

Tuimel & Bounce (3+) - Honey Eavis, Frontaal Theaterbureau

Tuimel & Bounce (3+) - Honey Eavis, Frontaal Theaterbureau

Oh nee, BAM, daar kukel je weer! Best moeilijk om in balans te blijven. En niet alleen als je een peuter bent… De dansers in de hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Gelukkig stuiteren ze ook weer terug. Choreografe Honey Eavis maakt een voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar.

>ZA 4 maart, SPOT/De Machinefabriek

Voor welke leeftijd?
Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. We verzoeken al onze bezoekers vriendelijk ons advies te volgen.